joi, 9 mai 2013

Taxa pe blog

Din categoria: am întâlnit și blogări fericiți. Până azi.

Am revenit cu câteva minute în urmă de la guvern, care s-a reunit cu sula în spleen pentru implementarea taxei pe blog. Spicuiesc mai jos câteva dintre ideile vehiculate.

Taxa pe blog este o necesitate. Taxa pe blog va aduce mai muți bani la buget decât taxa pe apă de ploaie, că anul ăsta se anunță secetă, iar blogări sunt gârlă.

Sistemul de taxare va fi întocmit judicios astfel încât să nu scape nici unul, dar nici să nu se producă dubla impozitare.

A-listerii, Z-listerii și M-listerii vor plăti cota ce-a mai mică, ce ranku' lor!

Se vor scuti de la plata impozitului, blogării care pun linkuri la filme, melodii și videoclipuri, pentru că fac un serviciu caselor de producții.

Vor plăti mai puțin ăia care traiesc din blog și mai mult cei care efectiv trăiesc pe blog.
Se fac reduceri la impozit blogărilor care au scris, scriu, sau cocheteză cu ideea de a scrie o carte.

Se deduc din taxă cheltuielile blogărilor care dau lepșe, premii, sau publică anunțuri umanitare cum ar fi: ajutați o colivă leucemică, adoptați un șarpe schiop, fonduri pentru scaunul cu șenile a unui orb miop.

Grosul taxei o să fie strâns de la blogării de nișă, cei care scriu din plăcere, din refulare, de cei care nu vând nimic. Pentru ei blogul e un lux, iar luxul se plătește.

Se taxează dublu deschiderea unui al doilea blog și triplu închiderea oricărui blog.

Sa propus si o taxă pe comentariu, dar din pacate ne-a luat-o Mircea Popescu înainte instaurând-o în Polimedia.

De o fenomenală reducere cu 0,1% a taxei pe blog, beneficiază cei care plătesc azi.
Ne vedem la coadă.
sursa foto

15 comentarii:

  1. Eu sunt de nisa, deci am pus-o ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de unde, tu vinzi ceva, sau mai curand faci reclamă, deci o să fii scutit ori minim impozitat.

      Ștergere
  2. Ai de curu meu, după ce că mi-am dat demisia mai plătesc și impozit pă blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa lasa ca ai de unde. Adica ai cur destul!

      Ștergere
    2. In locul blogului deschide si tu un site de porn sau camchat. Nu ai vazut ca blogaritele au mai multi cititori ca blogarii? De ce oare, de ce oare, ca femeia-i ca o floare.

      Ștergere
    3. Nu deschid nimic, nici macar hlitzul! Pappiloane Papilloane, ai furat startul la dame!

      Ștergere
  3. Articol neserios, pai algoritmul de calcul al taxei unde e? Baga si tu calculator taxa blog 2013, sa poata pensionarii de au blog, pe linga, intretinere, lumina, telefon, sa faca calculelele, sa stie cat ia de la CAR si la ce renunta, hartie igienica, udatul florilor ,animalul de casa(gandacul de bucatarie)... Eu ma aflu situat in localizare exacta cu aproximatie la pozitia de M listeri, dupa nume dupa port, te oftici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-ne băi nene cu fumul peste ochi. Ia și tu o perdea de duș cu flori. Ce crezi că scapi nevămuit pentru faptul că posezi (sălbatic) blog colectiv cu 10 autori? Asta o să te coste scump bai... Milogule, că altfel nu știu cum săț spun!!!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Normol. A mea da, a alora de la casele de productii muzicale, nu. Urmareste si tu linkurile din postare, ca sa vezi ce e real si ce nu.

      Ștergere
  5. Sunt total de acord cu taxarea blogurilor. Totusi, blogurile dedicate femeilor trebuie scutite de orice taxe ba dimpotriva trebuie sa beneficieze de subventii de la buget (la fel cum mamicile primesc 2 ani). Femeile trebuie sprijinite (de tate) si incurajate (in cur). Scuzati vocabularul cartieresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai aici nu esti cusher. Pai cum ar mai fi viata fara femei 2.0? Unde ar mai gasi loc de exprimare dama cu tate de fer si (imi imaginez) buci de otel?

      Ștergere
  6. Asta nu e taxa de mirare... de mirare va fi cand vor pune taxa pe aerul ce îl respiri, nu stiu cum vor calcula taxa, posibil dupa inaltime, greutate + blog

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE