vineri, 3 mai 2013

Moartea în loc de bicicletă


Un năpârstoc de 5 ani din Kentucky şi-a omorât sora mai mică cu o armă pe care o primise cadou.
Daily Mail, titrează că este vorba de o puşcă mică, de calibrul 22, comercializată cu sloganul "prima mea armă" şi destinată copiilor. "Baieţelul era obişnuit sa tragă cu ea", ar fi afirmat medicul legist.
Mama este distrusă cu atât mai mult cu cât afirmă că i-a lăsat singuri doar 3 minunte și că arma era cumpărată de anul trecut și uitată într-un colț. Nimeni nu știa că are muniție în ea.

Păi condoleanțe și felicitări doamnă. Vă felicit că ați contribuit la propagarea visului american. Bineînțeles că dumneavoastră și soțul constituiți o familie minunată și responsabilă, care în loc să-i cumpere mucosului o bicicletă, i-a făcut cadou o armă de foc. Dacă pica cu velocipedul, el sau soră-sa veneau la tine cu un cucui sau genunchi julit, nu cu o gaură în piept. Le-ai dăruit moartea în loc de bicicletă.

După mine asta este încă o dovadă de alienare mintală a omului, calea oablă spre desensibilizare. Când ții in mână un ciocan, toate din jur îți par cuie. Ce respect pentru viață poate avea acel copil? Sunt curios ce a înțeles puștiul din "Bambi" dacă l-a văzut.
Pe când "Prima mea armă" și la noi, că "Prima casă" nu prea a făcut furori?! Apropo, familia americană model locuia într-o rulotă.

"Este un mod normal de viață, și nu este vorba doar de Kentucky rural, ci despre America rurală - La vânătoare, tir și pescuit sportiv se pornește de la o vârsta fragedă", a declarat  judecătorul executiv din Cumberland County, domnul John Phelps. "Nu există, probabil, o gospodărie în acest județ carenu aibă o armă."
Băi, când te gândești că la noi au interzis artificiile, îți vine să zbieri: Ce pocnitori!!!
sursa foto


6 comentarii:

  1. Prima arma, ca program, cred ca ar avea un imens succes la noi !!! :)
    Cine mai vrea role, biciclete, carti ?
    Iar gadgeturile sunt tot pentru jocuri cu arme.
    Sarbatori fericite !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convins că a ar fi omor la magayinul cu arme pentru pitici!
    Multumesc tizule, la fel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu mi-ar displace in KY. Vremea e decenta si nu prea sunt liberali intelectuali. Gasesc una care stie sa traga (neaparat sa fie tatoasa) si ma asez si eu la casa mea ca un om serios si matur ce sunt. Cand ma vizitezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe blog oricand, in State sigur nu, iar daca stai cu pusca pe veranda 110% never!

      Ștergere
    2. Pusca e doar pentru musafiri nedoriti asa ca nu fii asa de sperios.

      Ștergere
    3. Nu sunt sperios, sunt sfios. Vorba aia:
      Aș trece mândro sara pe la tine, da nii rușine di câni!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE