miercuri, 7 martie 2012

Test final


Vă mai aduceţi aminte pregătirile pentru propria nuntă? Eu clar nu o să uit niciodată ajunul nunţii mele. Când viitorul tată socru s-a uitat prima dată la mine am crezut că este chior. Părea că părul, tatuajele şi piercingurile mele îi intrau în ochi. Iubita mea însă mă susţinea ori de câte ori mişelul ataca sub centură. Până la urma babalâcul a părut să accepte că sunt băiat ok. Cu viitoarea mamă soacră am dat la pace rapid turnând împreună un chec, dar mai rămăsese un membru al familiei de lămurit şi anume fratele ei. Băieţii înteleg despre ce vorbesc aici. Fratele miresei este ăla care-ţi poate învineţi un ochi dacă tac-su e prea ramolit. Fratele miresei îţi poate săpa poziţia în familie, îţi poate diminua zestrea sau te poate chiar lăsa fără ea. El îţi poate zgâria maşina, bea cota de vin şi mânca jumătatea de porc păstrată de ăi bătrâni pentru soră-sa. Pe scurt, fratele miresei te poate face din cumnat erou un mare zerou. Dacă nu-l pui cu botul pe labe sau nu reuşesti să-l cucereşti din prima, te procopseşti cu un inamic clasa întâi. Ei bine fratele iubitei mele este un ticălos bine clădit, cu zâmbet de actor care umbla întotdeauna în cei mai imposibili tăiaţi şi tociţi jeanşi. Pentru el cuvântul chiloţi nu exista. Iniţial nu am băgat în seamă că se tot freca de mine taman când nu era nimeni prin preajmă, sau că scăpa obiecte numai prin dreptul meu. Totul mi-a devenit clar în preziua nunţii când m-a surprins singur în casa socrilor în timp ce restul familiei era plecat să facă ultimile cumpărături. Fără a pierde timpul cu delicateţuri mi-a spus făţis că mă place şi că vrea să primească şi el o singură dată ceea ce soră-sa o să aiba la discreţie viaţa toată. Am rămas şocat, nu puteam vorbi. Şi-a aruncat cămaşa spre mine şi a luat-o alene către dormitor unde a zis că mă aşteaptă să-l urmez. Am înţepenit, uitându-mă după el cum urcă treptele. Renunţase între timp şi la blugi. Am rămas momente lungi încremenit apoi m-am întors hotărât spre ieşire. Când am deschis uşa uitându-mă după locul unde-mi parcasem Dacia, o grindină de aplauze s-a revărsat peste mine. Socrii cu iubita şi cu toate neamurile şi vecinii lor mă aclamau. Tata socru a ţinut înlăcrimat un mic discurs în care mă felicita că am trecut cu bine acest ultim test. La finalul cuvîntării şi-a declarat convingerea că o să fiu cel mai fidel şi corect şoţ pentru fica sa, apoi mi-a urat încă odată bun venit în familie.
Slavă cerului că întotdeauna îmi păstrez prezervativele în maşină!!!

21 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc! Nu credeam ca tie ti-ar putea placea vreo scriere de a mea.Eu sunt mai infantila in mintea mea de zana. Multumesc mult! Sunt uimita!:)

      Ștergere
    2. Tocmai in infantilitate sta...shmenul! Eu ii zic inocenta. Cu placere!

      Ștergere
    3. Noblesse oblige!
      As vrea sa stii ca nu sunt in stare sa comentez la fiecare articol al tau, fiindca nu ma duce mintea sa scriu asa frumos si destept!

      Ștergere
    4. Ei na, comenteza si tu infantil: waw, LOL, cah, etc! Important este sa ma bagi in seama din cand in cand, ca sa nu ma opresc din scris. :P

      Ștergere
    5. Lol, dude! Nu te opri din scris!
      Eu am citit ce scriai si la Mitza, pe cand eram doar Mucea Fratele Miresei, mai stii?
      Apoi intr-o za cand ningea enervant m-am binedispus cu umorul tau infailibil. Am citit de prin 2007 incoace!

      Ștergere
  2. Bobita, superb umorul!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pregatiri pentru propria nunta? Aaahhhhhhhhh! Asta e cel mai mare cosmar al meu. Sper sa nu mai scrii niciodata de nunti. Mi-ai stricat seara. Ma uit la ecran in gol si tremur asndvnn.fn.d/nsm/ndv/nn.dvn.VNDDKVDSM;Kkknevfdksvkdkknknlsdv;vl'SFBa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caseta, unde-i caseta de la nunta Papilloane?!

      Ștergere
    2. Caseta? Inca e in faza de productie in P.R.China. Pana termina chinezu' designul, fabricarea, vamuirea, drumul cu vaporul...mai este pana sa vina la mine. Pana atunci ma gandesc oare ce o fi pe ea...si mai ales CINE..si iarasi ma uit la ecran si ma ia damblaua
      v.nf,.b,.fb,.bdvsmmlsllsdvflbvl,ngl,dl.gdl;,ml;nhtm;lmtmrnirijoigjrwmjgfokfqefeqpp,efq,pfgkmlsd;

      Ștergere
  4. Ca de obicei, mă faci să râd cu un umor atât de spontan şi original.
    Azi nu vreau să te gratulez cu vreun comentariu ieftin. Azi nu vreau decât să te iubesc tocmai pentru felul tău de a fi. Ingenios de spontan şi hazliu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, n-am fost ingenios, ca doar in eticheta scrie ca am reshapat un banc. Multumesc pentru incurajari.

      Ștergere
  5. Asta pentru că se putea transforma din spărgătorul de nunți în spărgătorul de nuci. Asta-i fază de film cu adam sandală.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE