joi, 1 martie 2012

Primăvara ne ustură la ouă


Uraaa, vine primăvara! Am auzit la radio că singurul lucru care a ţinut-o departe de ţara noastră ar fi fost condiţiile vitrege în care trăiau găinile. Din pricina acestui motiv ne cauzează. Acum cică a început să se rezolve. Primăvara se mai plimbă o tură cu cofragul prin Varşovia şi vine. Ce bine, abia aştept să-mi îndrept cocoaşa după gerul ăsta care m-a adus în prag de faliment. Am ajuns în situaţia de a plăti factura la încălzire la un apartament cât pentru întreaga scară. Numai găinarii să se ţină de treabă ca să vină primăvara repede. Bănuiesc că nu mai durează mult. Imediat ce mută ăştia găinile din baterii în acumulatori, se încarcă energia ca în Cityville şi căldura invadează România. Mai rămâne de plătit preţul. Şi o să-l plătim chiar dacă o să ne usture la ouă. N-avem incotro. Ăsta este rezultatul schimbului de apartamente. Găina confort trei era ieftină ca braga, dar odată ce se emancipează în puicuţă de vilă o să ne ciugule din portofel. Vara asta este posibil să apară găinile escort. Cu răbdare şi rafinament pufoasa o să ţi se ouă direct între amigdale pentru preţul potrivit. Însă pâna la vară mai avem de mâncat un şniţel. Sau nu, că şniţelul se face din ţâţe de puică tăvălite prin ou de găinuşă. Scump doamnă, mult prea scump. Să vie odată primăvara, să dea colţul ierbii ca să ieşim la păscut.

6 comentarii:

  1. Sigur ca o sa ne usture la oua,dar trece daca gasim pe cineva sa le numere si sa se dea cu crema pe maini.Coltu` ierbii o sa vina odata cu Pastele, de aci si urarea Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai gasit deci pe cineva care sa-ti dea ouale cu crema?!

      Ștergere
    2. Nu, da` la ce usturimi am de la cheltuieli cred ca si daca as folosi crema de pantofi aplicata cu peria + masaj natural din frunze de urzica si tot nu cred ca as atinge nivelul.:)

      Ștergere
    3. Aşa vere, antrenează-te pentru următoarea iarnă! Milogul dur se poate şterge cu peria de sârmă la cur.

      Ștergere
  2. Varsovia? A zis cineva Varsovia? Vezi ca am o slabiciune pentru polace. Dar prefer Crackovia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crackovia odată, Crackovia de trei ori, adjudecată domnului Papillon, misoginul din eşalonul doi!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE