miercuri, 21 decembrie 2011

La păscut de scame

sursa foto
Până să văd scrisa chestia asta la el în descriere nu mi-am închipui că lumea virtuală ar avea o aşa gravă lipsă.
"recomandă-mi un blog bun".
Hâmm, hămm, hârr...ăăă, uuu, iii...deci, deci!
Acum un an aş fi sărit ca vipera la Tinu JR şuierând: Abjectu, blogul lu' Abjectu ie ăl mai cel mai!
În continuare sunt convins că Abjectu scrie minunat. Nu prea scrie des, de asta nu prea e suficient de blog. Aşa că m-am reorientat. Mi-am făcut o listă. Lista s-a făcu blogroll pe care vorba Popescului, nu prea o rulam. Era doar o listă. Am schimbat deci lista. De bună seama că am să o mai schimb. Bloguri bune sunt gârlă însă prea puţine sunt cu adevărat bloguri. Nu vă frec la icre cu definiţia, însă un blog ar trebui să fie un loc unde laşi impresii personale, gânduri şi aberaţii, bucurii şi dureri. Chestii. Toate originale, teribil de intime ceea ce presupune că nu poţi fi plătit ca să le expui. Cu asta am şters instant de pe tablă toţi bloagării de aleargă după trafic, scriu la comandă, găzduiesc reclame la produse pe care nu le-ar consuma nici beliţi de unici. La fel îi exclud pe cei ce scriu bombastic sau agramat, pe cei ce se îmbata cu vorbe, pe cei ce scriu vitriolat doar ca sa şocheze sau atât de dulceag că îţi avortezi pancreasul pe prima lor pagină. Deci nenea ăsta are un blog bun, numa' bun de recomandat.
La naiba, ce o bălăcesc io aici la rece?! Recunosc că am pierdut un pariu online şi trebuia să scriu ceva frumos despre Scame din buricul minţii. Ufff ce greu a fost! Ok SdB, acum suntem chit?!
PS: dacă nu vă plac postările cu umor dozat de la părţi per milion la litri, să nu vă pună dracu' să intraţi la ăsta pe blog. La fel dacă sunteţi proşti făcuţi grămadă. În rest, liber la păscut scame din buricul mintii.
QED

4 comentarii:

  1. Mersi mult de aprecieri. E ca un cadou fain de Moș la care nici nu speram. Deși partea cu 'nenea' e puțin timpurie :) În rest, numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  2. SdB,
    pai am zis si eu ceva care sa arate ca autorul scamelor da'n buric ie mascul. Daca erai femela te faceam tanti. Nu-i asa ca acu' ranjesti fericit?!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE