vineri, 9 decembrie 2011

O poveste doar cu un cap

Cum crezi că te-ai simţi dacă într-o zi ai primi telefon de la poliţie în care eşti invitat să ridici un colet?! Probabil uşor îngrijorat. Ce caută coletul la poliţie? Poate au încurcat ăia la poştă ceva. Poate vre-o rudă bogată din Spania ţi-a timis cine ştie ce chestie nu tocmai legală?! Ca tot omul simplu din amărâta asta de provincie te duci cu teamă la cartierul general al pulanelor şi în prezenţa organelor deschizi coletul. Ceea ce vezi după ce ridici capacul de carton îţi pune capac. În colet e capul maică-ti. Da, bătrâna ta mamă, aia de a dispărut în 2007 şi-a pierdut capul. E moartă. E clar moartă dacă din ea poliţia îţi mai aduce doar ţeasta emaciată. Şocant nu-i aşa?. Ei bine, o astfel de lovitură a trebuit să îndure în noiembrie 2011 o femeie originară din zona Buzău mutată în Fundulea, Călăraşi. Povestea horror a femeii fără cap sau numai cu cap, o găsiţi aici. Până o citiţi voi, eu mă duc să beau o tărie că m-a cam luat cu frig pe şira spinării.

10 comentarii:

  1. Raducule, ajung la concluzia ca toate se intampla numa in Buzaul ala al tau :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai ing, s-a intamplat la Fundulea, dar victimile sunt buzoiene.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, şi eu chiar credeam că Buzăul ăla e un fel de Midsomer :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitzaa...este mai ceva ca ala. Este Evrica in Romanica!

    RăspundețiȘtergere
  5. parca ar fi Dosarele X......

    RăspundețiȘtergere
  6. Dosarele fix pix din Buzau, se intampla in fiecare zi nebunii din astea, se pare ca adevaratii ziaristi sunt acei care redau cu cea mai mare fidelitatea cum fu violul, si eventul impresiile artistice ale victimei...

    RăspundețiȘtergere
  7. buzaul este un loc minunat cu oameni minunati si povesti incredibile. dar sincer, nu buzaul e de vina ca romanii sunt stupizi. asa ceva nici un scenarist schizo nu s-ar fi gandit! sa pui craniu in cutie si sa-l trimiti prin posta=)). oficial=))!!! mai baiete! suntem divini! sau diabolici! sau mai simplu ceva indefinibil. adica extrem de ciudati! poate prosti! poate idioti! poate pur si simplu bionici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sap,
    presa din tara e in degringolada. Lumea citeste doar titluri si 2 randuri dar sa fie cu manea loto sau viol. Logic daca esti ziar si vrei sa mai ai tiraj trantesti o poza cu smochina babei violate. Succesuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. mircea,
    numai astfel de stiri mai zgaltaie putin pe romanii catatonici. Politaii si postasii sunt si ei romani deci tot catatonici. Pt ei semnificatia acelui gest este lipsita de continut emotional. Crima este o chestie banala, cadavrele umane avand acelas statut cu cele ale animalelor strivite de masini langa drum.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE