joi, 15 decembrie 2011

Măgarul online

Mi s-au adresat multe epitete la viaţa mea de bălăcitor în apele Netului. Cele mai multe au fost alea cu trimitere la grădina Eden via Zoo, aleea Ferma ancestral-virtuală (Farmville?). Evident că am fost făcut de nenumărate ori bou, de foarte multe ori porc, de câteva ori maimuţă şi doar de două sau de trei ori fiteşcare şarpe, câine sau broscoi.
Dintre cele de mai sus am exclus intenţionat măgarul pentru că este animalul online în trend. Da, pe net se poarta măgarii.
Imaginea măgarului a suferit un rebranding puternic imediat ce în povestea animată Shrek, a înmuiat inima căpcăunului. În lumea reală unde trăieşte căpcădoiul, la capitolul rele, încă mai cade capra pe măgar. Sau mai bine spus, măgăreaţa. Ceea ce nu-i corect. Online lucrurile au început să se schimbe. Fetelor luaţi aminte. Măgarul online este cel mai fain şi cel mai pufos băiat. Mai dulce, mai colorat şi mai crocant decât o pufarină. Deci (mamă cât îmi place cuvântul ăsta!). Dacă îl faci pe unu' măgar, uită că o secundă mai devreme l-ai facut bou. Imediat ce este etichetat aşa, orice bărbat adevărat (virtual, da?!) îţi rânjeşte cabalin seducător (emoticon :D) amintindu-ţi că măgarii online poartă coada în faţă, amănunt care ştie toata lumea, nu este deloc minor! Degeaba încerci să-l educi pe magarul online pentru că animalul ştie deja tot. Nu, nu este încăpăţânat, este doar determinat şi consecvent. Da, are urechile mari dar numai ca să-l scoţi tu de ele ca pe un iepuraş din joben şi numai ca să-ţi poată auzi mai bine glăsciorul şoptindu-i şoapte de dor. Nu rage, doar îşi sincronizează vocea şi ceasul inimii cu cloptele Big Benu-lui. E blănos, pute? Da de unde ai scos fato aşa ceva?! Măgarii emană pur şi simplu testosteron prin fiecare fir de păr. E pitic si n-are eleganţa unui cal? Fată, tu ori eşti surdă de un ochi?! Ai văzut câte poate căra un măgar în spinare!? Da da princes, chiar şi pe tine în vârful calabalâcului cu care o să te răpească de la mă-ta din bătătură. Ce te strâmbi aşa la idee? Nu va trebui să-i speli să-i coşi şi mai ales nu va trebui să-i găteşti nimic. Meniul de lux: mici, cartoafe paie şi suc la PET-ăraie. Meniu de criză: apă, paie şi bătaie. Măgarii mănâncă absolut orice, înclusiv hârtie. Iată o modalitate excelentă ca să scapi de maculatura de amor rămasă de la fostul bizon, pardon - peţitor. Cu un măgar alături orice mâţă slăbănoaga v-a fi Kitty, orice scroafă v-a deveni Piggy şi orice vacă se va simţi mai dulce şi mai mov la cap ca Milka. Aşadar fetelor nu daţi cu copita ocaziei când în online întâlniţi măgarul vieţii voastre. Ia, luaţi de aici poză de pus pe uşa de la şifonier sau preferaţi varianta mini de purtat în telefon?! Pa pa fetelor, v-am yahu-ciat!

9 comentarii:

  1. Bifeaza si la mine una bucata! :P
    Putini stiu ce candizi si afectuosi pot fi... magarii!
    Treaba e sa nu le fie tolerate toate magariile!!
    Dar cum nimeni nu e perfect, ce-mi ramane de spus?
    I-HA!

    RăspundețiȘtergere
  2. I-ha Irinucă!
    aibi de grijă nu-l lăsa încălţat în pat, că te face de oaie.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Duce măgarul şi nu ştie ce duce..."
    Vorba asta o strigam in gura mare când eram copil, împreună cu alţi gorobeţi de teapa mea după vreun fraiereştean căruia îi agaţam câte ceva pe spate fără sa vadă şi să simtă...
    Hmmm... se pare că nici măgarul tău nu prea simte! Apropo, nu mai colaborezi cu mine? Măgăruşul tău nu ar fi fost de acord?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai intai sa-l vaz in carne si oase! Ca amu e fictiune, bietu' magarus! Bucata bifata ierea ipotetica, mai nea Raducu!
    Cand l-oi ridica de urechi in sus, m-oi uita sa vad si daca s-a descaltat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sa nu simt mai miticadebucuresti. Despre colaborare, ai propus tu un proiect si l-am respins?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello! I simply would like to give you a big thumbs up for your excellent info you have
    got right here on this post. I'll be coming back to your web site for more soon.

    Also visit my web-site; anti cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE