vineri, 12 martie 2010

Viata sanatoasa



Iti place cum arata papica din poza de sus? Vrei si niste cartofi axfisiati cu slaninutza langa crapceanul ala? Si un litru de vinisor in care sa inoate? Uita de astea chiar acum!
Ti-am facut programul pe care trebuie sa-l respecti zilnic pentru o viata sanatoasa.

Mananca: 1 mar pentru fier, 1 banana pentru potasiu, 1 portocala pentru vitamina C si 3 lamai ca sa-ti piara zambetul de curva de pe fata.
Bea zilnic:
-1 iaurt, pentru “L. Cassei Imunitas”, bacterie care creste natural din laptele praf, atat de activa la interior, ca se vede ca te caci pe tine, din exterior;
-2 litri apa si o stacana de ceai verde cu miere, in ciuda diabetului;
-1 pahar de vin negru contra infarctului, 1 de vin alb, pentru nervi, 1 de bere, pentru rinichi. Baga si o tuica pentru bunicu’. Bea-le impreuna daca vrei sa ajungi langa el.
Trebuie sa consumi multe, multe si diverse fibre, si sa mesteci de 99.99 ori fiecare inghititura (dureaza 5 ore).
Dupa ce imbuci iti scade pH-ul in gura si trebuie sa mesteci ciunga profesionala cu particule de smirghel, sau trebuie sa-ti perii dintii. Daca nu ai dinti, ai supt-o! Facultativ de folosit: sfoara dentara, masturbatorul gingiilor, inalbitorul, apa de gura si lipiciul de proteze. Ia o aspirina care te ajuta la toate, inclusiv sa castigi la loz in plic.
Daca dormi 8 ore (putoare mica !), muncesti 8, plus cele 5 pentru rumegat se fac 21. Statistic, te holbezi 3 ore zilnic la Tv. Lasa dracului Tv-ul si plimba-ti cainele juma’ de ceas (intoarce-te dupa 15 minute, ca altfel dupa o jumatate de ora se face o ora de mers)! Mergi, ca daca te nasteai sa alergi ai fi avut 4 picioare sau coada si gat de sarpe pentru balans.
Pastreaza-ti vii prieteniile, pentru ca sunt ca plantele: trebuie udate zilnic. Daca pleci în vacanta si nu merge cu tine, lasa-ti perechea altcuiva sa o ude, si plateste un aurolac sa se pise pe usile prietenilor. Sa nu uiti sa pui ceapa in toate vazele ca ucide bacteriile mai bine ca spraiul Oust
Citeste minim doua ziare si invata o limba straina, ca sa-ti antrenezi creierul.
Fa sex zilnic, fara sa ajungi la rutina. Fii creator, reinventeza sarutul (nu uita: dupa ce ai luat ceva in gura, trebuie sa-ti perii dintii!)! Rezerva-ti timp pentru curatenie, pentru spalat rufele, vasele, batut covoarele si copii! In fine, dupa calcule, îti trebuie cam 30 de ore zilnic.
Unica solutie sa castigi timp, ar fi sa faci mai multe lucruri simultan:
Fa dus cu ceai verde, cu gura deschisa, ca sa bei cei 2 litri de lichid. Cu Orbit in gura, ia-ti la maciuca (tantric) în picioare, perechea, care stand capra se uita la Tv si-ti comenteaza stirile in sanscrita, în timp ce calca rufe. Fa cate un numar de sex pe podea si pe toate mobilele ca sa stergi praful. Fa-ti simultan clisma cu cafea si pantofii. Ti-a ramas o mana libera?! Suna-ti prietenii si rudele! Bea vinul (daca o suni pe ma-ta, ia un JB!).
Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, în timp ce iti mananca banana (maine schimbati).
Uuuf! Dar daca iti raman 2 minute, citeste blogul meu, in timp ce iei aspirina...
Aidi pa, te las, ca intre iaurtul cu tarate si portocale, clisma cu bere si a treia capita de fibra, m-a taiat burta.

Daca nu respecti programul, o sa mori singur bolnav si batran, daca il respecti, or sa te tina minte toti prietenii ce tanar si sanatos aratai in sicriu! Sa ai succesuri!

4 comentarii:

  1. recunosc, descris magistral de tine, ritmul nebunesc in care se deruleaza viata si caile obscure pe care le batem cu totii in speranta bonusurilor ce ne vor astepta la final, cand vom preda stafeta...
    de ce vreau sa-ti multumesc pentru postare?
    pentru ca o simt ca pe un ajutor in procesul de trezire devenit cu atat mai necesar cu cat ambianta generala pare ca te ademeneste, cu din ce in ce mai multe "succesuri", sa iti doresti sa-ti tii spiritul anesteziat, sa nu mai simti durerea provocata de ororile care-ti penetreaza zilnic creierul: oua artificiale, supe afrodiziace de fetusi umani, escaladarea poluarii de toate felurile, pierderea identitatii culturale, a minimului financiar necesar traiului decent, amenintari de tot soiul incepand cu cele religioase si terminand cu cele climaterice, iar ca ingredient pentru toata nebunia, programarea neurolingvistica...

    RăspundețiȘtergere
  2. da...are mare dreptate ..finamar...!!!
    asta e..!depinde ce fel de ''trezire''

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa imaginatie ai ,dragul meu...dar recunosc,ai cuvintele in varful degetelor...

    RăspundețiȘtergere
  4. @finamar,
    Draga mea, ai intotdeauna grija sa faci ce zice, nu ce face popa; altfel sigur ajungi in rai, unde te ve-i plictisi ca in iad.

    @Anonim,
    perversule, aia se numeste sculare!

    @Radu Adrian,
    Hadrianus Radus Musculus...mea culpa! Eu doar am ajustat programul ala pt prietenii creduli ca voi. Are la baza ceva scris de un autor inca necunoscut.

    Sa traznitzi bine!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE