miercuri, 17 martie 2010

Polonezii contra pulii


Polonezii sunt nişte crenvurştii mai mari la fel cum pulile sunt niste puţe bine crescute.
Crenvurştii sunt produse „alimentare” de băgat în gura, ambalate în membrană sintetică necomestibilă. Conţin în mare parte MDM, adică tocătură de oase, tendoane, pieliţe, ciocuri (ce rămane din orătanie sau porc după ce se ia carnea). Este adesea plin de bacterii cu nume de fete simpatice. Doamna Salmonella, răspunzatoare de toxiinfecţii alimentare şi Dra. Campilobacter care favorizează cancerul de stomac, sunt două demoazele care fac plajă la suprafaţa carcasei de pasăre, pe piele...În momentul tocării, gagicile dau un party unde se pupă pe amigdale cu toţi băietii din club MDM. Tratatamentul termic, de cele mai multe ori doar incinge puţin atmosfera la petrecerea contaminanţilor iar clubul rămane infect pâna la tine în maţe.
A se fierbe si a se consuma proaspăt fiert.
Înlocuirea proteinei din carne cu proteină vegetală din soia si amidon din cartofi pare a fi o alternativă sănătoasă. Pare doar. Departe de a fi soia macinată sau faină de barabule, acestea sunt nişte pulberi superprocesate comercializate de companiile ce importa chimicale. Domnu’ Amidon este un fel de narco-dealler, care face cinste la tot MDM-ul cu o doză. Când se combină cu Proteina Animala ţi se umflă discoteca cu parfumuri de la marile case Putresceina si Cadaverina. La urmă se pune bineînteles, sarea.
Sarea este un drog pe care omul îl recunoaşte dar nu-l interzice. După o doză de sare bei apă ca boul şi râgai ca porcul: mamă, ce bine am mâncat!
Petrecerea ar fi lipsită de lumină, sunet, textură şi culoare fără domnii: Na Polifosfat, Caragenan, Mono Na Glutamat, Na Nitrit şi Dra. Carmin. Aceşti DJ rezindenţi fiind mai bine cunoscuţi sub numele lor de scenă: E 339, E 407, E 621, E 250, E 120.
Valoarea biologică a polonezilor este jalnică. Saţietatea este de fapt balonare. Te saturi de ei pâna data viitoare când nu găseşti ceva de mâncat cu muştar!
..................................................................................
Pulile sunt produse „nealimentare” de băgat şi în gură, ambalate în membrană naturală necomestibila.
Conţin în ce-a mai mare parte sânge şi carne naturală. Nu găseşti pic de os, cioc, gheare sau creier la o pulă. Sunt destul de des acoperite de microbi, bacterii şi ciuperci (necomestibile) care uneori ajung şi în interiorul lor. Doamna Gonoreea răspunzatoare de scurgere la ungere şi Mr. Sifilis cauzator de nebunie şi malformaţii sunt cei mai cunoscuţi contaminanţi ai pulii. Pe lângă ei mai sunt şi nişte călăreţi ţestoşi din tribul nomad Pediculosis Pubis. Tratamentul termic moderat aduce pulile în erecţie; cel prea puternic ucide microbii dar şi pula.
A se consuma caldă proaspăt spălată. A nu se fierbe!
Substituirea unor părţi din pula cu diverse extensii, sau înlocuirea totală poate fi sănătoasă dar numai dacă nu este a ta. Vibratoarele şi strap-urile nu ţin de foame şi nici noapte bună nu spun. Principalul drog asociat pulii este sexul. Când intră sexul în joc ţi se umflă toate. După o doză ţeapănă de sex poţi să fumezi o ţigare sau doar să oftezi: mama, ce am futut!
O pulă poate fi însoţită de case, maşini sau lumânări parfumate pe lângă vane pline de clăbuci. Cateodată apar şi inele, care dacă nu sunt agăţate în moţul pulii, atrag după ele într-o seară muzică şi lumini iar în restul vieţii ţipete cioburi şi spume.
Petrecerile Pulii ar fi tiste abureli dacă nu ar fi însoţite de domnii şi doamnele: Na Pizda, N. Cur, La Mui şi rezidentul Nr.1, celebrul DJ Mână.
Valoarea biologică a pulilor este uriaşă! Dacă eşti femeie şi le consumi fără aditivi şi membrană, te saturi de pulă 9 luni. După aia chiar bărbat fiind, te saturi de muştar!

Notă: nici un polonez nu a fost rănit în timpul şedinţelor foto.

12 comentarii:

  1. pe asta o stiam,mai ales ca ma omor dup[a muzica lu' Dolj Gioco Di mano caruia ii ascultmelodiile frecvent si fervent. Acum astept cu nerabdare uramtoare ta postare care sper sa fie cu chifteaua de soia Vs. Pizda unsuroasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pizdă tartinabilă aveți?
      Nu, dar avem conserve din cur de elefant pătrat.

      Ștergere
  2. Ce dracu sa mai fiu eu vesel,o faci tu pentru amandoi....

    RăspundețiȘtergere
  3. @Vrajitorul din Ovaz,
    Spera linistit, dar mai bine ar fi sa-mi dai niste poze, ca portretizarea pizdei din amintire, s-ar putea sa nu-mi iasa prea bine:D.

    @Radu,
    bre Ducu, ce esti asa sigur ca sunt vesel?! Sa cred ca tu reciti elegii acasa tot timpul, ca asa rezulta din ce scrii pe blog?!

    RăspundețiȘtergere
  4. So...pfff...:)))
    Ma simt ca Alice in Tara Minunilor...
    Bine ca stiu acum ce bag in gura:)))
    Cine e Ducu? Vreau si eu Ducu:((( de ce sa rad singura:P

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sorana
    Auzi Alica? (as zice ca ucizi mistretzi)Ce zici tu acolo, ca Ducu asta nu este Palarierul Nebun ci un pictor bun si un poet nedescoperit inca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce cremwurstiu' meu are articolul asta de este cel mai citit dintre toate?!

    RăspundețiȘtergere
  7. HA ha ha, aam gasit poza asta in avatarul unora pe mess si alte retele de agatare!
    In cremwurstiu' meu, sunt celebru!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-ți trăiască mulți ani crenwurstul!!! :)) Madi

    RăspundețiȘtergere
  9. A! Io ziceam la modul general nu la cel din imagine :P :)))

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE