Pagini

miercuri, 28 martie 2012

Abisul prostiei sau stirileprotv.ro


"VIDEO. Primele imagini "din iad". Ce a filmat James Cameron in Groapa Marianelor"


Gata, nu mă mai uit şi nu mai scriu depre ştrile ProTV de acum încolo! Nu are sens.
Voi îl ştiţi pe nenea ăla de a făcut Titanicul cu Di Caprio? Da dom'le, James Cameron în persoană a dat o tură prin Groapa Marianelor, cel mai adânc şi întunecat loc de pe pământ în afară de mintea protevistului. 
Bineînţeles că ştirea a ajuns la tv şi pe net, unde ştirile pro sunt mai varză decât pe sticlă. Au postat ăia o bălărie de articol care începe prost şi se încheie rău. Numai gogoşi de la un cap la altul. Video promis primul în titlu nu există, iar imagini" ar însemna minim 2 poze, că "două ie mai multe". Şi ce primim? O singură poză slabă plus două vorbe fără acoperire şi fără impact. Iadul chiar în ghilimele pus n-are nici o tangenţă cu mediul marin. Ce iad este ăla aşa gol cum însuşi autorul admite că este fosa Marianelor?
Conţinutul stirii: ZERO peticit cu nimic. O adâncime, o infiltraţie şi pomenirea amfipozilor, pe lângă cuvantul "monştri”. Probabil autorului i-au dăunat la copy/paste cele 2 beri băute în timp ce viziona Abisul" lui Cameron. Mă cam îndoiesc însă că ar fi văzut filmul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE